07 Jun 2005Geheim

Over geheimen gesproken, Postsecret is een aardige website waar je op laag-technologische wijze anoniem je hart kunt uitstorten. ('t Is alleen niet zo aardig dat er geen archief op de site staat.) De formule "stuur een zelfgemaakte postkaart op om je een geheim uit te beelden dat je aan niemand kunt vertellen" levert emotioneel geladen kunst- en knutselwerkjes op. Maar veel geheimen vind ik banaal en onschuldig ("Ik was blij toen die pestkop in mijn klas doodging"). Daar zou ik iets aan kunnen doen door mijn grote geheim op te sturen, maar omdat ik niet zo visueel ben ingesteld geen plaatjesmaker ben vertel ik het toch maar aan group hug. (Aanvulling 8 juni: ik was de Nederlandse kopie Vergeef Mij even vergeten.)
Overtuigen


Opvallende bekentenis tussen al het liefdesverdriet: "I killed a guy in Sweden back in '83, he was a dopehead and really had it coming." http://grouphug.us/confessions/443513673
Creep - 18 Jun 2005 - 00:05

Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.