26 Jan 2006Goed nieuws

Vanaf vandaag (donderdag) kunnen we Nederlandstalig nieuws volgen via Google News Nederland. Niet alleen een handig nieuwsoverzicht, maar voor webloggers die geen toegang hebben tot Lexis/Nexis of het ANP een droom die werkelijkheid wordt: zoeken in 400 bronnen - ook uit Vlaanderen - die voortdurend bijgewerkt worden. (Er bestond al nederlandsch.net, maar dat is nogal beperkt. Vergelijk bijvoorbeeld de actuele zoekterm Fatah bij Google en nederlandsch.net) Quotenet is een van die 400 bronnen, maar mijn stukje Google is evil! van gisteren is niet te vinden, een later artikel over de Utrechtse Zuyl wel. Toeval, een slim algoritme, of censureert Google het Nederlandse nieuws nu ook al? (Aanvulling 10.30: Het kan ook aan een streng taalfilter liggen.)
Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.