14 Mei 2006Weblogonderzoek

Arjan Dasselaar zoekt webloggers voor zijn afstudeeronderzoek en omdat ik wel wat gratis content kan gebruiken neem ik zijn oproep zoals gevraagd letterlijk over: 

*** BEGIN SCHAAMTELOZE PROMOTIE ***

Heb je een weblog? Ben je benieuwd of wat je daarop doet, als journalistiek gezien kan worden of niet? Anders wij wel. De Vereniging van Onderzoeksjournalisten en de Universiteit Leiden doen onderzoek naar het journalistieke gehalte van weblogs, in het kader van de Master-scriptie van joors troelie. Als je het afgelopen jaar minimaal één bericht op je weblog hebt geplaatst (vaker mag, uiteraard), willen we jouw mening weten. Hoe meer webloggers meedoen, hoe betrouwbaar het onderzoek, dus vraag ook je mede-webloggers om de enquete in te vullen. Die vind je op http://onderzoek.zachtei.nl. Onder de deelnemers worden tien exemplaren van het Handboek Digitale Criminaliteit verloot. Het verbatim kopiëren van dit postje wordt sterk aangemoedigd ;-).

*** EINDE SCHAAMTELOZE PROMOTIE ***

Hm, webloggers op het verkeerde pad brengen - Socrates is voor minder veroordeeld. Ik heb het boek al en dit is geen journalistiek weblog, maar ik heb de vragenlijst toch maar ingevuld. De vragen over de lengte van de artikelen herinnerde me aan een voornemen dat ik nog niet helemaal heb uitgevoerd.
Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.