13 Dec 2007Regenrivier

Nieuwe lezersvraag: waar heb ik onderstaande foto gemaakt, afgelopen zaterdag?Aanvulling 25-12-2007: Niemand heeft de kerststol gewonnen, het antwoord was...


St. Servaasbrug richting Wyck... Maastricht, waar ze eindelijk een goede bestemming hebben gevonden voor de leegstaande Dominicanerkerk, de boekentempel van Selexyz Dominicanen:
(Er staan betere foto's bij het verantwoordelijke architectenbureau Merkx+Girod. Ik vond de stalen megaboekenkast er trouwens niet uitnodigend uitzien en ben op de begane grond gebleven.)
Overtuigen


Nog een aanvullend prijsvraagje: waar heb je de foto voor jouw nieuwjaarskaart met de aanhef "Groeten uit Utrecht" (nog bedankt !) gemaakt ??
Ja, ja, ik heb het in de gaten gehad hoor !
Annette () - 30 Dec 2007 - 00:35

Het staat er zelfs op, hè... Maar de groeten komen echt uit Utrecht. Vanaf dinsdag op deze site, voor wie de kaart nog niet gezien heeft.
Edwin - 30 Dec 2007 - 18:19

Volgende week is er een boekenkerk in Utrecht: Selexyz Broese houdt van 14 t/m 16 februari uitverkoop in de Janskerk.
Edwin - 07 Feb 2008 - 21:28

Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.