29 Dec 2007Nieuw oud

Donderdag heb ik twee boeken besteld via de nieuwe '2ehands' service van bol.com. Ik vind het een prettiger manier van boeken zoeken dan Marktplaats.nl, omdat alle exemplaren van een titel bij elkaar staan, met links naar relevante informatie zoals de beschrijving en de nieuwprijs. Vandaag (zaterdag) waren mijn bestellingen al binnen, bijna net zo snel als een nieuw boek dus, en dat tijdens de feestdagen. De conditie is in beide gevallen niet helemaal 'als nieuw', zoals beloofd (een nadeel van dit systeem is dat er geen foto's van de aangeboden exemplaren bij staan). Maar ze zijn goed genoeg om twee klassiekers te lezen die al jaren op m'n lijstje stonden: Nooit meer slapen van Willem Frederik Hermans en de verhalenbundel Namen en gezichten van Frans Kellendonk.


Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.