11 Dec 2008Technisch woordenboek

Een van de standaardwerken voor Nederlandse vertalers is het Groot Polytechnisch Woordenboek, vroeger van Kluwer, maar in 2008 is er een nieuwe uitgave verschenen bij SDU. Ook interessant voor technici uiteraard, met meer dan 100.000 vertaalde trefwoorden uit allerlei vakgebieden, van informatica tot bouwkunde, van chemische techniek tot elektronica. Professionele vertaalwoordenboeken zijn niet goedkoop. De meest gebruikte versie, de cd-rom Nederlands-Engels/Engels-Nederlands, kost bij SDU 329 euro. Maar omdat het crisistijd is bied ik één exemplaar van deze cd aan voor de helft van de winkelprijs: 164,50 euro (inclusief btw, exclusief verzendkosten). Daarvoor krijgt u een legale cd, met factuur, in de originele gesealde verpakking. (Dit is mogelijk doordat ik heb ingetekend op het voordeelpakket van cd+boeken.) Klik hieronder op 'Edwin' om het woordenboek per e-mail te bestellen.

Aanvulling 16-12: verkocht, via Proz.com.
Overtuigen


doet me denken aan scene uit voskuils binnen de huid/ maarten vraagt aan nicolien tav vertaalwerk 'wat al die technische termen betekenen, hoe je dat vertaalt' nicolien antwoord: dat maakt niet uit, het gaat om de grote lijn
literatuuraire - 21 Jun 2009 - 10:05

Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.