10 10 09Nationale hetero-test

Volgens Luc Houtkamp, voorzitter van het Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi), leven er binnen de homo- en bi-scene nog veel vooroordelen over heteroseksuelen. "Dat is jammer en onnodig. Wat meer begrip van heteroseksualiteit en diversiteit zou een hoop vooroordelen kunnen wegnemen." Daarom kun je, ter gelegenheid van Coming Out Day, anoniem de hetero-test te doen op www.hoeheterobenjij.nl.

(De oproep vind ik leuker dan de test zelf, die is gebaseerd op de populaire test Hoe bi ben jij? uit 2007. De achtergrondvragen en de uitslag zijn ingewikkelder geworden, wat natuurlijk opzet is, om aan te geven dat seksuele oriëntatie niet zo simpel is als veel mensen denken. Maar ik ben nog steeds geen hetero, dus ik hoef vandaag gelukkig geen coming-out te doen.)
Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.