01 Feb 2010Bi-ografie

Ik loop zo achter met bloggen dat ik op het bi-forum drie publieke geheimen over mezelf heb genoemd die ik hier nog niet had gemeld. Daarom plak ik voor het gemak hieronder het bericht waarin ik me voorstel. (Inmiddels ben ik 39 jaar.) Hoi, ik ben Edwin, een van de moderatoren van dit forum (ik doe de nachtdienst). Ik ben 38 jaar, woon in Utrecht, werk als freelance vertaler en ik ga dit jaar een boekje schrijven over de kunst van het overtuigen, met speciale aandacht voor discussiëren op internet. Daar heb ik inmiddels vijftien jaar ervaring mee, ik heb veel bijzondere mensen leren kennen via mailinglijsten, weblogs e.d. en dat heeft ook tot veel leuke ontmoetingen in het echt geleid. Bijvoorbeeld met de uitgever van dat boekje. Tegenwoordig ben ik vooral actief op Twitter, je kunt mijn bezigheden volgen via http://twitter.com/woordenboer

Ik hou er niet van om "ik ben biseksueel" te zeggen, dat klinkt als een bekentenis, en alsof het iets afwijkends is, terwijl het voor mij vanzelfsprekend is dat je niet bij voorbaat de helft van de mensheid uitsluit. Maar goed, erover praten is de enige manier om monoseksuelen duidelijk te maken dat biseksualiteit normaal is. Wie ik ben heeft met andere dingen te maken: een introvert karakter, liefde voor lezen en schrijven, voor fietsen en voor bordspellen, voor bepaalde humor en bepaalde muziek, en specifieke seksuele voorkeuren die deels onder bdsm vallen en deels onder knuffelen. Waarschuw me als ik te intellectueel word, het bi-forum moet voor iedereen begrijpelijk zijn.

Ik ben niet links, maar wel aanhanger van een door hippies bedachte religie: het Discordianisme. Ik aanbid Eris, de godin van de tweedracht, en geloof dat wanorde net zo belangrijk is als orde. Als moderator moet ik er natuurlijk voor zorgen dat we op respectvolle manier van mening verschillen, maar ik zie het ook als mijn taak om wat leven in de brouwerij te brengen.Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.